Festa Major 2017

Última revisió 24-10-2017 14:37
16/08/2017

La Festa Major d'enguany serà molt llarga. Començarà el dijous 7 i acabarà el dilluns 11 de setembre. I, com sempre, el primer cap de setmana de setembre (1, 2 i 3) hi haurà les 24 Hores de Resistència en Ciclomotors.


Els dies previs a l'inici de la Festa Major, 4, 5 i 6 de setembre, es faran activitats infantils i cinema a la fresca.


Per al dijous 7 de setembre està prevista la Festa dels colors (Holly Dolly), per continuar amb el pregó de Festa Major, la nit de foodtrucks amb música en directe i un espectacle. Per als joves, aquella nit hi haurà una novetat, l'Splash paint party, una festa on la pintura fluorescent serà la protagonista.


El divendres 8 serà el torn del Sopar de les Àvies i la inauguració de l'Embarraca't amb la Nit Jove, a més de la primera prova de la Juguesca, tot i que els dies previs ja s'haurà fet la prova global.

 
El dissabte 9 serà el dia especial per a la gent gran amb la Festa d'homenatge a la vellesa. També es farà el concert de Festa Major, la Cercavila de carrosses, ball de nit i la Festa flaixbac.


El diumenge 10 estarà reservat a les entitats; tindrem cercavila de gegants, ball de gitanes, el segon concert de Festa Major, correfoc de diables, ball de nit i nit de concerts a l'Embarraca't, a més de diferents proves de la Juguesca.


El dilluns 11, al matí se celebraran els actes oficials de la Diada Nacional de Catalunya i durant la tarda hi haurà una festa flamenca. La Festa Major acabarà aquest dia amb l'estirada del tractor i el veredicte de la Juguesca.

 

A les xarxes es podrà seguir la Festa a través de l'etiqueta #Lliçàdefesta. Les persones que vulguin participar al Concurs d'Instagram de la Festa Major només hauran d'etiquetar les seves fotos festives amb el hastag #Lliçàdefesta, les fotos amb més "likes" optaran a premis (les bases del concurs es publicaran a finals d'agost).